OM OSS

Dollhouse AS ble opprettet våren 2011 av eierene Linn D. Olsen, Bård D. Olsen, Terje D. Nøringset og Linn Marie D. Nøringset. Konseptet går ut på å tilby moteriktig klær og tilbehør til kvinner som liker å ta seg bra ut. Hos Dollhouse skal du finne plagg til både hverdag og fest, å ha muligheten til å kombinere; Dress up og dress down.

«Vi vil at kvinner skal føle seg fantastiske når de bruker våre klær. Vi vil tilby mote som varer i mange år, som man beholder i klesskapet og kan bruke gang på gang.»
– Designer Charlotte Eskildsen, Designers Remix

Dollhouse skal følge trendene, men også tilby de klassiske produktene. Det finnes mange måter å sette sammen et antrekk på. Vi ønsker å tilrettelegge slik at du føler du får de rette kombinasjonene som matcher din stil. Vi setter individualitet høyt, men er også veldig behjelpelige om du vil prøve noe nytt.

Kunden kommer alltid først hos oss. De ansatte på Dollhouse skal alltid være serviceinnstilt og imøtekommende. Om du ønsker hjelp skal du få råd og veiledning, om du kun vil kikke i fred er det helt i orden. Vi har også en egen kundeklubb (klikk på navnet) hvor du som medlem får gode tilbud og mail når det skjer ting i butikken som f.eks. førsalg, kundekvelder etc. Vi setter også stor pris på tilbakemeldinger, både ris og ros. Send oss gjerne en mail på post@dollhouse.no om du har noe på hjertet.

Dollhouse er lokalisert i Skomværgata 4/6, nede ved elva, i Porsgrunn. Vi ser frem til å hilse på deg!

Klem fra

Linn, Linn Marie, Bård & Terje