Julekonkurranse!

Dollhouse er i julestemning og i den anledning kjører vi igang en liten konkurranse. Vinneren(e) blir trukket på selveste julaften!

Det eneste du må gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget hvor du forteller oss hva du har lyst til å lese om på bloggen.

For å like oss på facebook, kan du trykke HER! Del gjerne denne posten på facebook siden din! 🙂

38 thoughts on “Julekonkurranse!”

 1. Fint hvis dere viser frem noen av de nyeste klærne dere har fått inn. Gjerne sesongavhengig. Til jul/ nyttår kan dere jo legge ut bilder av noen av de lekre kjolene dere har! Gjerne med bilder av «stash» dere anbefaler med de forskjellige kjolene.

 2. Vil gjerne få tips til hvordan man kan kombinere ulike plagg og tilbehør. Vis oss gjerne ting dere har som dere mener kan brukes sammen. Super butikk! 🙂

 3. Jeg vil gjerne lese om hvordan kombinere antrekk og få mest mulig ut av garderoben. Ellers alltid spennende å lese om nye trender og se bilder av alt det fine dere skal ta inn i butikken. Stå på jenter. Dere har så utrolig mye fine klær. Jeg er kjempefornøyd med alt jeg har handlet og vunnet hos dere 🙂

 4. Weeee 🙂 Julekonkurranse!! Kjempegøy!! Krysser fingre og tær! 🙂
  Jeg vil gjerne ha noen tips om hvordan kombinere ulike plagg/tilbehør. Og selvsagt nyheter dere får inn i butikken:) Trenger i grunnen tips om det meste.. hehe 🙂
  Tror jeg blir veldig fornøyd med kjøpet jeg gjorde hos dere i dag:)
  Dere har fått en superfin butikk!! Stå på!!

 5. Jeg vil gjerne lese om de nye klærne dere får inn slik at jeg er oppdatert selv om jeg ikke bor i byen! Alltid lett å finne seg noe hos dere!

 6. Flott butikk og flott blogg! Fantastisk service i butikk og kjempe morsomt med motetips og oppdatering på hva dere har i butikken på bloggen 😉 Fortsett sånn!

 7. Dere gjør jo allerede alt så riktig synes nå jeg, men tips til sammensetning av antrekk/accessories er fin-fint!

 8. Jeg synes dere er helt supre på å være ærlige ift hva man kler og ikke. Hos dere føler man at man får personlig og god hjelp 🙂 Jeg er ofte på jakt etter litt spesielle, tøffe kjeder man kan bruke til hverdags. Kanskje det hadde vært aktuelt for dere å ta inn mer av det?? Stå på videre, girls!

 9. Dere flotte jenter med brede smil hver gang man kommer inn døren, som yter god service og finner det vi trenger når man står der å trenger noe nytt. Men hiver meg på at det hadde vært fint med noen tips hvor man kan kombinere forskjellige plagg. Ellers er dere jo flinke til å legge ut bilder om nyheter. Det liker jeg ! 🙂

 10. Fantastisk butikk, lekre klær og tilbehør, søte og serviceinnstilte jenter og alltid en varm velkomst når jeg titter innom 🙂 Glad i alle plaggene jeg har i klesskapet fra Dollhouse. Hurra! Stå på, jenter 🙂 Fortsett med den gode innstillingen og arbeidet, det setter vi pris på 🙂

 11. Jeg ønsker tisp til sammensetning av klær + være flinke til å legge ut bilder av nye klær som kommer til butikker:)

 12. Så utrolig bra at vi endelig har fått en skikkelig motebutikk i Porsgrunn!
  Jeg vil gjerne lese om sesongens trender og nye plagg som er kommet inn i butikken 🙂

 13. Så bra med ny butikk i Porsgrunn som har merker vi ikke har fra før:) mye lekkert tøy, annbefales:)

 14. Utrolig flott butikk dere har. Jeg vil gjerne lese om nye klær dere får inn, eksempler på hvordan man kan mixe og matche klærne dere har og om mote og trender:-)

 15. Jeg elsker faktisk bloggen som den er… 🙂 Nyheter, trender, tips og triks! Dere er så skjønne, og det lyser ut fra bloggen dere! L.O.V.E. it 🙂

 16. Jeg vil gjerne lese om nye varer . «must haves» , lekkert tilbehør og uunværlige sko 😉 Helt klare favoritter hos meg er Deborah Lippmann og Beck Søndergaard! Fantastiske og helt uunværlige ting 😉 Veldig gøy at det har kommet butikk i Porsgrunn med nye merker!!!

 17. Gøy med en liten konkurranse, det kan dere gjerne ha av og til på bloggen deres. Jeg synes det er gøy å følge med på blogger som oppdateres ofte. Vis hva dere har i butikken av klær, sko, smykker, vesker og annet tilbehør osv. Det trenger ikke å være mega store innlegg hver dag, men gjerne vise et nytt plagg, helt anntrekk, bilder av tilbehør osv. Gjerne litt «fershe» bilder med dere som modeller og bilder av utstillinger i butikken. Kommenter bildene med hvilke merke klærne er og hva de koster. Det som også er fint er av og til å få forslag til sammensetning av antrekk fra topp til tå. Gjerne hvordan man kan benytte enkle basisplagg på forskjellige måter. Det viktigste for en god blogg er at den oppdateres ofte med nye innlegg, det er skuffende å gå inn på blogger dag etter dag og så har det ikke skjedd noe nytt. Jeg mener at hvis dere er aktive på bloggen vil det øke omsetningen i butikke. Veldig gøy med en ny, fin butikk i Porsgrunn, stå på og vær aktive på bloggen. Lykke, lykke, lykke til.

  Merethe

 18. Her kommer det inn kjempe mange bra tips. Veldig hyggelig å høre at så mange setter pris på både merker, butikk og service. Vi blir jo helt rørt. Skal bli flinke til å komme med tips og råd, samt legge ut nyheter fra butikk både på blogg og Facebook. Ikke lenge til vi trekker ut vinner heller, julaften nærmer seg! 🙂

 19. Jeg vil fortsette å bli oppdatert på de nye varene som kommer i butikken:))) Alltid moro og gøy å se bildene dere legger ut av klær,smykker og neglelakk. Frister hvertfall meg til å shoppe:)

 20. Syntes dere har en kjempe flott nettside og butikk!!! Morsomt å se og følge med på nyheter innen de forskjellige merkene dere har! Veldig bra med bilder av de nye plaggene som ankommer butikken. Mix og match plaggene sammen hadde vært kjekt å få tips om!! Vil bare skryte av betjeningen i butikken, de er kjempe hyggelige og hjelpsomme!!

 21. Jeg syns bloggen er inspirerende:) Jeg ønsker at dere forsetter den supre servicen, og holder oss kunder oppdatert på hva vi kan vente oss av mote/trender, i forhold til klær, sko, vesker, smykker, lakker m.m.
  Dere gjør en super jobb;) stå på, vi er mange som digger Dollhouse;P Ønsker dere en strålende jul, og et riktig godt nytt år;)

 22. Jeg vil gjerne lese om mote og trender.. Setter pris på bilder av klær og smykker, både på blogg og facebook! Spesielt cecilie melli <3

 23. Jeg ønsker å lese mer om de ferskeste nyhetene. Spesielt acsessorize som skjerf, neglakk og div. God jul:)

 24. Syntes det er supert med blogg som kan holde meg oppdatert på «must haves» etter sesongen:). Trenger gode tips. Dere har utrolig mye fint i butikken, og jeg har allerede fått flere favoritter i klesskapet fra dere:). Gleder meg til å komme innom igjen!

 25. Hei jenter!
  Jeg har desverre ikke vært så flink til å lese blog. Men skjønner at jeg
  må bli det nå. Skal jeg komme med ønsker så er det av de nye ankommede varer og trender. Vet ikke hvordan «blog reglene» er, men jeg synes det hadde vært kult å bruke den til litt annet enn bare klær også. F.eks oppskrift på gode velsmakende cupcakes med bilder, middager eller noe sånt. For meg som ikke leser noe særlig blogger kan jeg da bruke den til alt:) hihi.
  Stå på videre jenter: Porsgrunn og resten av verden trenger jenter som dere.
  LOVE<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *