Uncategorized

Nytt Norsk Klokke Merke // Harper & Brooks

infobilde
HARPER & BROOKS


Nytt norskt klokkemerke

Historien startet i 2015 da Harper & Brooks lanserte sin første kolleksjon. Merket spesialiserer seg i å skape designerklokker med sveitsiske urverk. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i dette klokkemerkets dannelsesreise. Harper and Brooks er en konkretisering av konseptet, mulighet. Muligheten til å kunne oppnå flere ting samtidig, kunne lage en klokke med et godt design uten å gå på bekostning av pris. Verdier som presisjon og perfeksjonisme ligger til grunn for designet, kvaliteten og produksjonen. Inspirasjonen er hentet fra skandinaviske rene linjer i kombinasjon med det kontemporære urbane storbylivet. Igjen er det mulighetene, og ikke begrensningene, som kan beskrive inspirasjonen bak klokkemerket Harper and Brooks. Slik uttrykker de seg selv:

 " We believe in having things both ways. Simple and spectacular. Classic and contemporary. Exclusive, still affordable".

Vi er stolte av å kunne introdusere et nytt norsk klokke merke. Vi har tatt inn disse seks modellen, og vi elsker de alle sammen. Det er umulig å ikke forelske seg i bl.a. den nydelige grå tweed-reimen, den fantastiske lærkvaliteten, eller dekoren i rustfritt stål, noe som utgjør et perfekt resultat som oser luksuriøs minimalisme.

Harper & Brooks KlokkerHarper & Brooks Klokker2Harper & Brooks Klokker3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.